Projectmanagement
Diverse opdrachtgevers

Door de jarenlange ervaring in de bouwwereld, waarbij de meeste facetten in de organisaties zijn doorlopen, kunnen wij een gedegen bouwproces garanderen. Wij zullen de techniek, planning en financiën voor u rapporteren in duidelijke verslagen om het overzicht eenduidig weer te geven. Openheid en transparantie zijn daarbij essentiële zaken die wij hoog in het vaandel hebben.

Samenwerken staat bij ons voorop waarbij de opdrachtgever en de uitvoerenden ons gezamenlijke proces doorlopen zodat discussies of onduidelijkheden direct worden besproken om een hoogwaardig eindproduct op te leveren. Of het hier nu gaat om een verbouwing, vrijstaande villa, uitbreiding van een bedrijfspand of een complete nieuwbouw van een pand kunnen wij voor u van toegevoegde waarde zijn.

 

Hieronder enkele lovende berichten van klanten:

“Diverse projecten met Middelkamp Projectmanagement uitgevoerd. Korte en duidelijke lijnen onderling wat erg prettig is. Men staat open voor overleg maar houdt de projectmanagement zaken duidelijk voor ogen. Controle op uitvoering en overleg hiervan is zeer prettig”

“Richard heeft voor Plaza West in Haarlem een belangrijk deel van de uitbreiding van het bestaande hoofdgebouw gemanaged. Daarbij was de complexiteit enerzijds van technische aard maar anderzijds was vooral de uitdaging om de bedrijfsvoering van alle zittende huurders te waarborgen tijdens de realisatie. De wijze van samenwerking was plezierig en goed; flexibel, oplossingsgericht en speelt adequaat in op de vraag die voorligt met uiteindelijk een resultaat zoals je dat mag verwachten”

“Middelkamp Projectmanagement heeft ons veel werk uit handen genomen, inzicht gegeven omtrent materialen, advies omtrent onderhoud en het netjes bijhouden en documenteren van de verschillende bouwfases. Hierdoor waren we in staat zelfs tijdens de verbouwing door te groeien met onze praktijk!”