Particuliere bouwbegeleiding

Diverse opdrachtgevers

Door de jarenlange ervaring in de bouw, kunnen wij de opdrachtgevers goed begeleiden in hun zoektocht naar de ultieme woning voor het beschikbare budget. Van verbouwing tot complete nieuwbouw van villa’s gaan wij de uitdaging met u aan, in een transparante omgeving waar u zelf alle keuze kunt maken. Het werkt eenvoudig door aan te geven hoeveel er beschikbaar is, waaraan de uitgaven worden gespiegeld.

De diensten worden ook transparant aangeboden waarbij de offerte is opgebouwd in vijf stappen namelijk;

  • plan van aanpak maken, waarbij de wensen worden vastgelegd
  • coördineren van architect, constructeur en overige adviseurs
  • uitwerken plan van aanpak tot een technische omschrijving, gereed voor aanvraag bij diverse partijen
  • inkoopbegeleiding volgens de bouwteam+ methode
  • bouwbegeleiding gedurende de bouwperiode

De bouwbegeleiding bestaat uit het maken van bouwverslagen, het bijhouden van de financiën, bouwbezoek verslagen en het uiteindelijk opleveren van het project. Daarnaast kunnen wij u blijven adviseren in het onderhouden van uw bezit.

Enkele reacties van opdrachtgevers;

“Het is heerlijk werken met Richard en zijn mannen. professioneel, korte lijnen, snel schakelen en altijd gericht op maximaal resultaat met de wens als uitgangspunt. Een aanrader!”

“Richard heeft een aantal verbouw projecten van ons begeleid. Met verstand van zaken schakelt hij de juiste partijen in om het gewenste resultaat tijdig en binnen budget te realiseren. De direct communicatie is doelgericht en efficiënt.”